Hamilton neemt het op voor Vettel: ‘Het toont zijn geweldige karakter’


Hamilton neemt het op voor Vettel: ‘Het toont zijn
Lewis Hamilton bewondert het doorzettingsvermogen van Sebastian Vettel. De Brit heeft het met de Duitser te doen, die na dit seizoen bij Ferrari moet vertrekken en de afgelopen tijd geen goede resultaten heeft behaald. Vettel staat momenteel dertiende in het kampioenschap met slechts tien punten achter zijn naam terwijl teamgenoot Charles Leclerc vierde staat met […]


Hamilton neemt het op voor Vettel: ‘Het toont zijn
Vettel staat momenteel dertiende in het kampioenschap met slechts tien punten achter zijn naam terwijl teamgenoot Charles Leclerc vierde staat met […] The post Hamilton neemt het op voor Vettel: ‘Het toont zijn geweldige karakter’ appeared first on Formule1.nl .


F1 Addict nl – Hamilton neemt het op voor Vettel: ‘Het
Hamilton neemt het op voor Vettel: ‘Het toont zijn geweldige karakter’ Lewis Hamilton bewondert het doorzettingsvermogen van Sebastian Vettel. De Brit heeft het met de Duitser te doen, die na dit seizoen bij Ferrari moet vertrekken en de afgelopen tijd geen goede resultaten heeft behaald.


Zet Stroll toch zijn zoon uit de Formule 1? “Even goede …
Stroll toont begrip “Dat is het leven. Je hebt werkrelaties en vader en zoon relaties. Als hij me uit het team haalt, even goede vrienden. Dat zijn gewoon zaken. Ik zou het op me nemen en weer verder gaan met het leven om op een andere dag weer te kunnen vechten”, zegt Stroll tegen Channel 4.


Dit schreven internationale media over de zege van Verstappen
Het wekt maar weinig verbazing op dat Verstappen ditmaal op het hoogste cijfer kan rekenen. L’Equipe waardeert het optreden van de Nederlander met een 9.5. “De Red Bull-coureur heeft een geweldige truc uitgehaald met Mercedes”, duidt men op de andere tactiek en het goede bandenmanagement.


Hamilton toont bewondering voor dominante Vettel | GPToday.net
Hamilton toont bewondering voor dominante Vettel. … Hij verdient alle succes die hem toekomt. Ik bewonder zijn toewijding en zijn kwaliteit om constant op een hoog niveau te presteren zonder fouten te maken. … dat het saai is voor de fans, en dat niet Vettel maar zijn wagen onverslaanbaar is.


Hamilton neemt het op voor concurrent: “Media moeten meer …
Sebastian Vettel kreeg afgelopen weekend na zijn mislukt inhaalmanoeuvre op Max Verstappen de wind van voren. De Duitser werd (andermaal) hard aangepakt door de media. En dat zint Lewis Hamilton niet.


Vettel: “Geweldige cultuur” van Ferrari misbegrepen …
Sebastian Vettel is van mening dat de Italiaanse cultuur binnen Formule 1-team Ferrari vaak verkeerd begrepen wordt en bovendien onterecht als reden gezien wordt voor het gebrek aan succes in de …


Hamilton wint Hongaarse Grand Prix voor bizarre start …
Lewis Hamilton heeft op dominante wijze de Grand Prix van Hongarije gewonnen. Max Verstappen kende een bizarre opmars richting de start maar wordt uiteindelijk tweede voor Valtteri Bottas. Zo meer.


Ondertussen op Silverstone | Norris ‘roast’ Ferrari in …
Tussen al het belangrijke nieuws kun je tijdens een Grand Prix-weekend best wat dingetjes missen. Geen nood, F1Maximaal houdt je in de rubriek ‘Ondertussen in …’ op de hoogte van alle zin en onzin uit de wereld der Formule 1. Norris ‘roast’ Ferrari in hilarisch filmpje Na de tweede race op Silverstone hing Lando N