Budak perempuan parah jatuh apartmen di Putrajaya


Budak perempuan parah jatuh apartment – sinarharian.com.my
PUTRAJAYA – Seorang kanak-kanak perempuan 10 tahun parah selepas terjatuh dari tingkat empat sebuah kuarters perumahan penjawat awam di Presint 11 di sini semalam. Ketua Polis Daerah Putrajaya, Asisten Komisioner Mohd Fadzil Ali berkata, siasatan awal mendapati kejadian kira-kira jam 5.20 petang itu berlaku ketika mangsa sedang bermain di koridor apartment terbabit.


Budak 10 tahun parah jatuh apartmen – msn.com
PUTRAJAYA: Seorang budak perempuan 10 tahun cedera parah selepas terjatuh dari tingkat empat sebuah kuarters perumahan penjawat awam di Presint 11, di sini, petang semalam.


Budak terjatuh dari tingkat empat | Harian Metro
Putrajaya: Kanak-kanak perempuan terjatuh dari ketinggian tingkat empat kuarters perumahan penjawat awam di Presint 11, di sini, semalam. Ketua Polis Daerah Putrajaya, Asisten Komisioner Mohd Fadzil Ali berkata, kejadian berlaku pada 5.20 petang ketika mangsa bermain di koridor apartment berkenaan.


Budak perempuan parah jatuh apartmen di Putrajaya | Astro …
PUTRAJAYA:Seorang kanak-kanak perempuan 10 tahun parah selepas terjatuh dari tingkat empat sebuah kuarters perumahan penjawat awam di Presint 11 di sini semalam. Ketua Polis Daerah Putrajaya, Asisten Komisioner Mohd Fadzil Ali berkata, siasatan awal mendapati kejadian kira-kira jam 5.20 petang itu berlaku ketika mangsa sedang bermain di koridor apartmen terbabit.


Budak 10 tahun parah jatuh apartmen | Berita Harian
PUTRAJAYA: Seorang budak perempuan 10 tahun cedera parah selepas terjatuh dari tingkat empat sebuah kuarters perumahan penjawat awam di Presint 11, di sini, petang semalam.


BERNAMA – Kanak-kanak perempuan cedera parah terjatuh dari …
PUTRAJAYA, 5 Dis — Seorang kanak-kanak perempuan berusia 10 tahun mengalami cedera parah selepas terjatuh dari tingkat empat sebuah apartmen di kuarters perumahan penjawat awam di Presint 11 di sini, petang semalam.


Budak Terjatuh Dari Koridor Tingkat 4 Di Presint 11 Putrajaya
Budak Terjatuh Dari Koridor Tingkat 4 Di Presint 11 Putrajaya pada 5/12/2020 – jumlah : 10 hits Seorang kanak kanak perempuan berusia 10 tahun cedera akibat terjatuh dari tingkat empat di kediaman penjawat awam di Presint 11 Putrajaya semalam Ketua Polis Daerah Putrajaya Asisten Komisioner Mohd Fadzil Ali berkata mangsa dilaporkan ter…


Lagi budak jatuh | Harian Metro
Putrajaya: Seorang kanak-kanak perempuan berusia empat tahun parah di kepala selepas terjatuh dari tingkat tujuh Blok B di Kuarters Perumahan Penjawat Awam Presint 14 di sini, hari ini. Difahamkan, kejadian itu berlaku kira-kira 3 petang selepas kanak-kanak terbabit terpisah dengan ibu saudaranya ketika mahu menaiki lif.


Syahadah buat anakku [METROTV] | Harian Metro
Video itu tular di Facebook dan aplikasi WhatsApp sekali gus meruntun jiwa sesiapa yang melihatnya. Ketua Polis Daerah Putrajaya Asisten Komisioner Rosly Hassan berkata, kemalangan itu berlaku pada 1.30 petang menyebabkan kanak-kanak lima tahun dikenali Nur Umairah Syakirah Rosdi meninggal dunia kerana parah di kepala.


Lari takut dicekup, budak berusia 12 tahun meninggal jatuh
Lari takut dicekup, budak berusia 12 tahun meninggal jatuh apartmen DAMANSARA DAMAI – Seorang budak perempuan berusia 12 tahun nekad bertindak turun dari kawasan tangki Tingkat 7 sebuah apartmen untuk menyelamatkan diri dari dicekup penduduk, maut terjatuh dipercayai tergelincir ketika menuruni bumbung balkoni untuk Tingkat 6 apartmen terbabit.