Vil sikre eksporten


Friland og Arla: Økologisk vækstplan kan være med til at …
“Vækstpakken vil være med til at sikre, at vi har en fortsat vækst i vores forsyninger. At vores slagtninger vokser og følger den vækst, vi ser i markedet. Derudover er der en række tiltag i pakken, som sikrer, at markedet også fortsat vokser,” siger han og peger på, at Fonden for Økologisk Landbrug får lidt friere hænder til at …


Eksperter vil sikre sig mod dødelige epidemier med global …
Eksperter vil sikre sig mod dødelige epidemier med global milliardfond. Både regeringer og private aktører bør bidrage, hvis verdenssamfundet skal kunne sikre sig mod fremtidige udbrud af dødelige epidimier. Det mener flere eksperter, som vil have oprettet en milliardfond til udvikling af vacciner.


Sådan vil Rusland sikre sig svinekød
Sådan vil Rusland sikre sig svinekød. Den russiske regering vender sig mod store lande i både øst og vest for at sikre sig de leverancer af svinekød, som man ikke længere vil få fra de vestlige markeder, mens én af landets største producenter peger på at russisk selvforsyning er et opnåeligt mål.


Smykker og briller skal sikre guld til dansk eksport – FINANS
Tøjbranchen vil øge milliard-eksporten gennem samarbejde med andre danske designproducenter. … Smykker og briller skal sikre guld til dansk eksport. Tøjbranchen vil øge milliard-eksporten gennem samarbejde med andre danske designproducenter. Gammel Erhverv. 25.08.2016 kl. 07:00.


Ny plan skal øge eksport og arbejdskraft | Politik | DR
Regeringen vil booste eksporten og sikre, at veluddannede udlændinge lettere kan få job i Danmark. Det skal blandt andet ske ved at sætte indtjeningskravet ned. Regeringen har lagt en plan, der skal øge eksporten og sikre god arbejdskraft.


Ny midtjysk motorvej vil sikre et Danmark i balance | jv.dk
Vi ved, at motorveje skaber vækst, og vi vil alle gerne være med til at sikre produktionen, eksporten og dermed arbejdspladser i vores kommuner og regioner. Den tidligere regering iværksatte en VVM-undersøgelse af en ny midtjysk motorvej. Selvom vi repræsenterer to forskellige partier, ser vi ens på behovet for en parallelmotorvej ned …


Grundfos vil give leverandør-kæden et eftersyn …
Derfor vil man som udløber af krisen se den efter i sømmene. – Det bliver justeringer. Vi skal sikre, at vi altid har backup på de singlesource-leverandører, vi har. Og så vil vi sikre, at vi forkorter vores supply chain, så vi har endnu mere, der foregår i de regioner, hvor vi også sælger varen.


Flere lande stopper eksport af råvarer | LandbrugsAvisen
En række lande har enten overvejet eller indført restriktioner for eksporten af udvalgte fødevarer på grund af corona-situationen. Det skriver AgriWatch med henvisning til blandt andet Bloomberg.. Det gælder blandt andet Rusland, Kazakhstan, Serbien, Ukraine og Vietnam, der vil sikre forsyningen til egen befolkning frem for at eksportere.


Skuffende eksport tager toppen af væksten – DI
Det er særligt eksporten, der har vist nogle ret lange perioder uden nævneværdig fremgang efterfulgt af et kvartal med meget høj vækst. Efter godt et år med stilstand vil det nu være meget kærkomment med et kvartal med høj vækst, hvis den stabile fremgang i beskæftigelsen skal kunne fortsætte.


Andelsselskaber – AgriWatch
AgriWatch – erhvervsnyheder om dansk landbrug med fokus på økonomiske resultater, konkurrence og rammevilkår i Danmark og EU. AgriWatch dækker de største landbrug, andelsselskaberne, maskinindustrien og leverandører af stalde og udstyr. Category: News
diagnostic scanner