Vanavond op tv: nieuw seizoen Flikken Maastricht, dramaserie Roadkill


Vanavond op tv: nieuw seizoen Flikken Maastricht
Fans hebben er even op moeten wachten, maar vanavond is het zover: het nieuwe, vijftiende seizoen van Flikken Maastricht gaat van start op NPO 1. Verder onder meer de start van de Britse dramaserie Roadkill.Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor vrijdag 8 januari.


Flikken Maastricht gaat door, seizoen vijftien komt eraan …
De fans van politieserie Flikken Maastricht kunnen hun hart ophalen, want er komt een vijftiende seizoen. Dat laat omroep AvroTros op Instagram weten. ‘We gaan nog even door’, staat er bij een …


Vanavond op tvTV Gids
Vanavond start de vierdelige Britse dramaserie Roadkill, waarin een minister in grote moeilijkheden kan komen door een geheim uit zijn verleden. Elke vrijdag rond 23:05 uur op NPO 2. Geheim Minister van Transport Peter Laurence lijkt de wind in de zeilen te hebben, maar wordt ingehaald door zijn verleden.


Flikken Maastricht gemist? Kijk alle seizoenen | NLZIET
Terwijl seizoen 13 nog in volle gang was, werd al bekend gemaakt dat er ook een Flikken Maastricht seizoen 14 aan zat te komen! De opnames van dit seizoen waren in augustus 2019. Flikken Maastricht seizoen 14 werd, net als de vorige seizoenen, uitgezonden op NPO 1 om 20:30 uur.


‘Flikken Maastricht’, ‘Verdoofd’, ‘Zondag met Lubach …
‘Flikken Maastricht’, ‘Verdoofd’, ‘Zondag met Lubach’, ‘First Dates’, ‘Brugklas’ meest gestreamd op NPO Start zondag 27 december 2020 Voor het eerst zijn de meest gestreamde programma’s in 2020 van streamingplatform NPO Start bekroond met een NPO Start Award.


Flikken Maastricht krijgt vijftiende seizoen | Superguide
Flikken Maastricht is verlengd met een vijftiende seizoen. Een unieke prestatie! Uiteraard keren Angela Schijf en Victor Reinier terug om hun rollen in de Nederlandse politieserie weer op te pakken. We verwachten seizoen 15 in 2021 op tv! Flikken Maastricht seizoen 15 is bevestigd. Flikken Maastricht is al sinds 2007 te zien.


Angela Schijf verklapt start nieuw seizoen Flikken Maastricht
Vorig seizoen was te zien hoe Lies Dewulf Wolfs achterliet in een brandend huis. Ondertussen was Eva in handen van mensenhandelaren en werd ze op een transport naar het Midden-Oosten gezet. Flikken Maastricht seizoen 15 is vanaf vrijdag 8 januari 2021 te zien op NPO 1.


TV Gids
20:35 Nieuw: Flikken Maastricht seizoen 15. … Overmorgen – Serie, Vanavond start de vierdelige Britse dramaserie Roadkill, waarin een minister in grote moeilijkheden … Tv tips zaterdag 9 januari … Vanavond.tv Formule 1 op tv. Programma’s Temptation Island Miljoenenjacht


Uitzending gemist op Nickelodeon? Kijk hier alle programma’s
Uitzending gemist op Nickelodeon? Bekijk hier alle uitzendingen terug van Nickelodeon… Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen…


Vanavond op tv – Vandaag op tv en on demand – TVgids.nl
Tv-gids met actuele informatie over tv-programma’s, sport, films en series die je vandaag, morgen en overmorgen ziet op televisie en on demand.