Spider-Man 3s teaser-trailer verschijnt naar verluidt nog dit jaar


Spider-Man 3’s First Look verschijnt naar verluidt nog dit
Pacheco, die naar verluidt ook een SpiderMan-shirt droeg voor dit evenement, ‘wisselde af tussen de woorden preview en teaser-trailer bij het bespreken van het project’, en ze bevestigde ook dat de releasedatum van Spider-Man 3 op 17 december 2021 nog steeds is wat de studio van plan is.. Er zijn de laatste tijd veel berichten binnengekomen over Spider-Man 3, waaronder dat Jamie Foxx’s …


De opvallendste trailers voor 2019-films! – 4Nieuws.NL
Gisteren verscheen na lang wachten de eerste trailer voor Spider-Man: Far From Home, de derde film in het Marvel Cinematic Universe in 2019. Voor negen van de tien superheldenfilms van dit jaar verschijnen zijn er trailers beschikbaar! Hieronder zie je die trailers. Alleen de herkomstfilm Joker, die pas in oktober verschijnt, heeft nog geen …


Mysterio blijkt held en foto Stealth-pak uit ‘Spider-Man
Vrijdag verscheen dan eindelijk de eerste teaser trailer voor Avengers: Endgame en gisteren zou er een eerste trailer voor Spider-Man: Far From Home, de tweede solofilm rond Tom Hollands Peter Parker / Spider-Man, te zien zijn. Dit gebeurde ook tijdens Comic Con in Brazilië, maar de beelden zijn niet online gezet door Sony.


Paramount presenteert interessante nieuwe namen voor …
James Vanderbilt (The Amazing Spider-Man, Murder Mystery) en Guy Busick (Ready or Not, Castle Rock) zijn verantwoordelijk voor het script. De opnames beginnen naar verluidt later dit jaar. Scream 5 moet in januari 2022 in de bioscopen verschijnen!


‘Daredevil’-acteur Vincent D’Onofrio wil Kingpin in …
‘Cursed’: Dit moet je weten over de nieuwe Netflix-knaller Netflix brengt ons morgen een gloednieuwe fantasyserie boordevol actie, we vertellen je nu wat je moet weten.; Henry Cavill over harde kritiek ‘The Witcher’ Het eerste seizoen van The Witcher werd zeker niet goed ontvangen, ondanks dat er ook vele fans zijn van de Netflix-serie. ‘Warrior Nun’ seizoen 2: Dit moet je weten Dit moet je …


Dit is ‘Spider-Man’s schurkenteam Sinister Six in het …
Niet veel later verscheen The Amazing Spider-Man 2 en The Amazing Spider-Man 3 en 4 werden aangekondigd voor de zomer van 2016 en 2018. Sony verwachtte veel van het tweede deel. Er werd zelfs aangegeven dat er een Sinister Six-film in 2017 zou kunnen verschijnen. Uiteraard is dit allemaal niet gelu


What to Watch – Het beste van TV, Film en Bioscoop!
Spider-Man: Into the Spider-Verse vervolg uitgesteld naar oktober 2022 In november kondigde Sony officieel aan dat het vervolg op Spider-Man: Into the Spider-Verse op 8 april 2022 zou verschijnen. Zelfs animatiefilms zijn echter niet immuun voor de nieuwe pandemie.


Gelekte trailer ‘Dune’ nu online | Filmtotaal filmnieuws
Over een paar dagen verschijnt de eerste trailer voor de film ⊃∪∩⪽ online. Op dit moment draait deze exclusief voorafgaand aan bepaalde vertoningen van de blockbuster Tenet in de bioscoop. Nu is deze online gelekt. In Warner Bros.’ Dune is Paul Atreides (Timothee Chalamet) de erfgenaam van het Huis Atreides.


Bekijk alle Marvel films in chronologische volgorde …
Hoewel we hoopten dat dit jaar het verhaal vervolgd zou worden met Fase 4 van het MCU, verschijnt enkel Disney Plus-serie WandaVision nog in 2020. De standalone Black Widow-film is namelijk verplaatst naar mei 2021. De meeste MCU-films zijn bijna allemaal te bekijken in 4K op Disney Plus.


Steven Wajer – IGN Benelux
IGN Benelux is dé plek voor alles over games, films, series, comics en gadgets. De laatste reviews en al het nieuws over PS4, Xbox One, PC, Wii U, Vita, 3DS, Android en iPhone.
Autel TPMS sensor