Speelkalender is rond: zo ziet het restant van het La Liga-seizoen eruit


Speelkalender is rond: zo ziet het restant van het La Liga
Speelkalender is rond: zo ziet het restant van het La Liga-seizoen eruit


Valencia geschokt door corona-onthulling Gasperini …
Gasperini had op dit moment het coronavirus, zo vertelde de 62-jarige coach zondag in de Italiaanse pers. ‘Ik was enorm bang. De dag voor de wedstrijd was ik al ziek, maar op de middag van de wedstrijddag was het het ergst. Als je de foto’s ziet, zie ik er ook niet goed uit’, zo vertelde hij. Gasperini besloot toch om in de dug-out plaats te nemen.


In de bouw wordt nog doorgewerkt, maar hoe is dat over een …
Zo ziet het onderzoek naar de werven van Utrecht eruit (en dat kost miljoenen) Duizenden mensen hebben weer rij-examen gedaan, VRU werkt maatregelen kabinet uit


Met het uitstellen van het EK brengt de UEFA het ‘grootste …
EK voetbal: Het EK voetbal is uitgesteld tot 2021. Het besluit moet de oplopende druk op de speelkalender in Europese landen verlichten.


IN BEELD: Zo leeg ziet Vlaanderen eruit vanuit de lucht …
Lege speeltuinen, verlaten golfterreinen en uitgestorven snelwegen. Sinds de strenge maatregelen om het coronavirus in te dijken van kracht zijn, blijft iedereen zoveel mogelijk ‘in zijn kot’.


Rolstoelen met ‘wheelie’ de Uithoflijn in, provincie zoekt …
Zo ziet het onderzoek naar de werven van Utrecht eruit (en dat kost miljoenen) Gewonden bij crash op A12 Harmelen Lees hier alles over het coronavirus in onze provincie


Los Angeles – Wikipedia
Geschiedenis. Het gebied waar nu Los Angeles ligt, werd oorspronkelijk bewoond door de Tongva- (of Gabrieleños) en de Chumash-volkeren.De eerste Europeanen arriveerden in 1542 onder leiding van Juan Rodríguez Cabrillo, een Portugees die het gebied opeiste als de Stad van God voor het Spaanse keizerrijk.Hij zette zijn reis voort zonder verder iets met het gebied te doen.


Grote brand in vrachtwagen op A27, snelweg dicht | RTV Utrecht
EEMNES – Op de A27 bij knooppunt Eemnes is een vrachtwagen in de fik gevlogen. Het voertuig is volledig uitgebrand, daarom is de snelweg afgesloten. De oorzaak van de brand, die rond 16.00 uur …


Koninklijke Nederlandse Munt verhuist naar hypermodern …
HOUTEN/UTRECHT – De Koninklijke Nederlandse Munt vertrekt uit Utrecht en verhuist naar Houten.


YouTube
Geniet van je favoriete video’s en muziek, upload originele content en deel alles met vrienden, familie en anderen op YouTube.
Launch scan tool