Slik kan en politiker få kompensert «tapte inntekter» tross lønnshopp


Slik kan en politiker kompensert «tapte inntekter
Slik kan en politiker kompensert «tapte inntekter» tross lønnshopp. Stavanger kommune utbetaler millioner til politikere uten å kreve mer enn en e-post fra en toppolitiker om at sånn blir det.


Avinor har tapt en milliard i inntekter | ABC Nyheter
– Vi har allerede passert en milliard i inntektsbortfall, sier Falk-Petersen. Han sier de vil gi innspill til sin eier, den norske stat, for å noe av inntektsbortfallet fra avgifter kompensert. Uansett blir det ikke mulighet for overskudd i år. I fjor fikk Avinor et resultat før skatt på 852 millioner kroner.


Slik har politikerne reagert på å bli faktasjekket: – Litt …
Slik har politikerne reagert på å bli faktasjekket: – Litt overrasket over hvor negative noen er. Mens noen politikere føler seg mistolket, sier andre takk for at faktafeil er avdekket.


Lønn som fortjent | kommunal-rapport.no
Ledere i en rekke statsbedrifter har også hatt kraftige lønnshopp, til tross for regjeringens målsetting. Slik bidrar det offentlige til en lønnsspiral som lederne nyter godt av. Nå varsler næringsminister Trond Giske (Ap) at han vil bruke kraftige midler mot styrer som ikke følger den statlige eierskapspolitikken.


Vi takker Anna Furhoff Jensen, leder av… – Sandefjord …
Vi takker Anna Furhoff Jensen, leder av Sandefjord Håndverkerforening, og Lisbeth Thuve, prosjektkoordinator for Akrim Vestfold, for gode innledninger og diskusjon under kveldens temamøte med fokus…


Norges Taxiforbund – Innlegg | Facebook
Norges Taxiforbund, Oslo, Norway. 2,8 k liker dette. Medlemsorganisasjon for norske drosjeeiere.


8 tapte år – Det rekker! – Slik e’ ser d…
Og dere sier rett ut at dere ikke klarer oppgavene som Høyre og FRP, sammen med Venstre og KRF nå har løst i 4 år, uten å enda mer skatt inn fra folket. Dette til tross for at skatteinngangen allerede e r økt med 64 milliarder kroner, men dere trenger enda 15-20-40-60 alt etter hvem av deg og dine eventuelt fremtidige partnere og støttepartier man snakker med!


Stengingen av skoler og bhg skjedde på bakgrunn av …
Tap som er så store at vi ikke kan forestille oss det. Og joda, de får hjelp, men hjelpen er en dråpe i havet for svært mange. FHI har sett på data og sett at de milde tiltakene de hadde innført før 12.


Hjartdal, Drangedal og Nome får tilbake penger som de …
Men på tross av at kommunene nå får kompensasjon for tapte inntekter, … De skal en jevnere og … er rådmannen klar over at midlene kan forsvinne. – Nå har politikerne valgt å gi …


Politiker – Siterte sitater
Trenger du et godt sitat? På Siterte sitater finner du sitater og ordtak om politiker og mer enn 1200 andre emner.
Autel TPMS Tool