Racing Point als een duveltje uit een doosje: “Gaan voor podium”


Racing Point als een duveltje uit een doosje: “Gaan voor …
Racing Point als een duveltje uit een doosje: “Gaan voor podium” Gepubliceerd op 05 sep 2020 19:40; 7 Door: Arjan Hoefakker


‘Verstappen zou als een duveltje uit een doosje Hamilton …
Mocht dit allemaal niet voldoende zijn om de zesvoudig wereldkampioen in de Mercedes W11 te stoppen, dan heb je altijd underdog Verstappen nog, meent Solms: ‘Red Bull Racing ligt ook nog op de loer.’ ‘Verstappen kan als een duveltje uit een doosje Hamilton wellicht nog een halt toe roepen en Ferrari een groot plezier doen.


Racing Point: ‘We zijn niet het hardst geraakte team’ | F1 …
De nieuwe regelgeving in de Formule 1 gaat Racing Point niet zo hard raken als dat men zou denken. Dat stelt teambaas Otmar Szafnauer.De renstal is schuldig bevonden aan het illegaal kopiëren van de brake ducts van de Mercedes van 2019 en de FIA zou voor 2021 strengere kopieerregels willen invoeren.. Szafnauer verwacht niet dat die nieuwe regels zijn team hard gaan raken, zo laat hij weten …


Bottas geniet na veroveren poleposition: “Het doel is nu …
Als een duveltje uit een doosje wist Valtteri Bottas in de slotseconden van de kwalificatie voor de Britse Grand Prix de poleposition te veroveren. De Fin was zijn teamgenoot net te snel af.


Stand na GP België 2020 en zes dingen die … – autoblog.nl
Als een duveltje uit een doosje ging Daniel Ricciardo ermee vandoor. Aanvankelijk werd buiten de Top 10 werd de snelste ronde gereden, maar dan krijg je het punt niet toebedeeld.


Slijtageslag moet Verstappen helpen in strijd tegen …
Het kan verkeren in de Formule 1. Op het moment dat iedereen uitging van een eenvoudige (dubbel-)zege van Mercedes kwam Max Verstappen als een duveltje uit een doosje. Ditmaal had Mercedes-teambaas Toto Wolff, kampioen in het indekken van zijn team, wel gelijk. Hitte en Mercedes bleek allesbehalve een goede combinatie.


Stressende Sainz geniet van beste Formule 1-kwalificatie …
Als een duveltje uit een doosje schaarde Carlos Sainz zich aan het einde van de kwalificatie voor de Grand Prix van Stiermarken. De Spanjaard werd derde, achter Lewis Hamilton en Max Verstappen.


Coronel: Opleiding door Jos is cruciaal voor …
Dat Verstappen als een duveltje uit een doosje de zege pakte, had met de omstandigheden en met Verstappens eigen kwaliteiten te maken, vooral de omgang met het Pirelli-rubber. Of zoals het Coronel het tegenover Motorsport.com verwoordt: “Je hebt weer gezien wat hij kan doen, hij kan soms boven zichzelf uitstijgen of beter gezegd boven het materiaal.


Wie scoort het podium op Silverstone: Hülkenberg of …
De Duitser kwam, nadat Sergio Pérez vorige week positief testte op Covid-19, als een duveltje uit een doosje op de tweede startrij terecht. De snelheid van de Racing Point RP20 is erg goed, zo niet enorm. Maar ook Hülkenberg staat op de medium banden en die gaan het zwaar krijgen in de beginfase van de race.


Uitslag kwalificatie F1 Grand Prix Spanje 2020 | MotorsportZ
De temperatuur van het circuit kwam uit op 50 graden Celsius. Na de eerste run in Q1 kwamen Sergio Pérez en Lance Stroll als duveltjes uit een doosje. Zij namen de tweede en derde plek op de tijdlijst in. De Racing Point-coureurs duwde zo Bottas en Verstappen naar de vierde en