Pasgeboren onager voor ogen publiek Wildlands doodgetrapt


Pasgeboren onager voor ogen publiek Wildlands doodgetrapt
Voor de ogen van tientallen bezoekers is vanochtend een pasgeboren onager vlak na zijn geboorte doodgetrapt door een volwassen soortgenoot


Pasgeboren onager voor ogen publiek Wildlands doodgetrapt
Voor de ogen van tientallen bezoekers is vanochtend een pasgeboren onager vlak na zijn geboorte doodgetrapt door een volwassen soortgenoot “Wij betreuren dat bezoekers hier getuige van zijn geweest. Op dit moment kunnen we het gedrag van de aanvallende merrie niet verklaren”, meldt Wildlands.”Wij kwamen er net aan toen het gebeurde”, zegt Jonathan van der Linden die bovenstaande foto maakte.


#Onager – BOOTT
#Onager 31 mei 2020 | Laatste update: 2 uur geleden . Voor de ogen van tientallen bezoekers is vanochtend een pasgeboren onager vlak na zijn geboorte doodgetrapt door een volwassen soortgenoot. Pasgeboren onager voor ogen publiek Wildlands doodgetrapt


Pasgeboren onager voor ogen van publiek doodgetrapt – RTV …
Pasgeboren onager voor ogen van publiek doodgetrapt De pasgeboren onager wordt aangevallen (Foto: Jonathan van der Linden) Vreugde en verdriet lagen zondagmiddag dicht bij elkaar in Wildlands.


Pasgeboren onager doodgetrapt voor ogen bezoekers …
Emmen – Bij Wildlands Adventure Zoo in Emmen is een pasgeboren onager vlak na de geboorte vertrapt voor de ogen vN Wildlands bezoekers. Dat meldt de dierentuin op zijn facebook. ‘In de woestijn van Serenga is vanmiddag een onager geboren.


Pasgeboren onager doodgetrapt voor ogen bezoekers …
In dierentuin Wildlands is zondag een onager, een Aziatische wilde ezel, geboren. Even later werd het dier doodgetrapt door een andere onager. Dit gebeurde voor de ogen van de bezoekers.


Veulen van onager doodgetrapt, bezoekers Wildlands
Tientallen bezoekers van Wildlands in Emmen zijn vanmiddag getuige geweest van wreed dierengedrag. Voor de ogen van het publiek werd een veulen van een onager doodgetrapt.


Pasgeboren onager doodgetrapt voor ogen bezoekers …
Emmen – Bij widlands Adventure Zoo in Emmen is een pasgeboren onager vlak na de geboorte vertrapt voor de ogen van Wildands bezoekers. Dat meldt de dierentuin op zijn Facebook. … Pasgeboren onager doodgetrapt voor ogen bezoekers Wildlands in Emmen.


Ontdekker antilichaam: ‘Coronamedicijn zal er binnen half …
Pasgeboren onager voor ogen publiek Wildlands doodgetrapt Welkom geheten SpaceX-raket gekoppeld aan ISS, bemanning aan boord …


Drama in Wildlands: bezoekers zien hoe pasgeboren ezel …
Onagers worden ook wel Aziatische wilde ezels genoemd. Ze komen voor in de woestijnen van Syrië, Iran, India en Tibet. In Wildlands leven ze in themagebied Serenga. Vorig jaar werd in Wildlands nog een struisvogel gedood door een neushoorn, ook voor de ogen van het publiek.
diagnostic code reader