Norge brukte fem millioner på reiser til 70 land for å sikre FN-kandidatur


Norge brukte fem millioner reiser til 70 land for å
Norge brukte fem millioner reiser til 70 land for å sikre FN-kandidatur Utenriksminister Ine Eriksen Søreide (H) opplyser at det er gjennomført reiser til 70 land for å fremme Norges


Norge brukte 5 millioner reiser til 70 land for å
Norge brukte 5 millioner reiser til 70 land for å fremme FN-kandidatur Statsminister Erna Solberg og utenriksminister Ine Eriksen Søreide holdt 18. juni pressekonferanse Statsministerens kontor om at Norge er valgt inn som medlem av FNs sikkerhetsråd for perioden 2021-2022.


Norge brukte 5 millioner reiser til 70 land for å
Totalt er det blitt brukt i underkant av 5 millioner kroner disse reisene, ifølge utenriksministeren. Hver reise har i snitt kostet rundt 70.000 kroner. – Den mer omfattende diplomatiske virksomheten i forbindelse med kampanjen var også et løft for å fremme norsk utenrikspolitikk og norske interesser generelt.


KSU.NO – Norge brukte 5 millioner reiser til 70 land
Norge brukte 5 millioner reiser til 70 land for å fremme FN-kandidatur Detaljer Artikkel NTB mandag 12. oktober 2020 23:37 Tweet. Utenriksminister Ine Eriksen Søreide (H) opplyser at det er gjennomført reiser til 70 land for å fremme Norges kandidatur til FNs sikkerhetsråd. Det er …


Norge brukte fem millioner reiser til 70 land for å
Norge brukte fem millioner reiser til 70 land for å sikre FN-kandidatur Please subscribe: … Norge brukte fem millioner reiser til 70 land for å sikre FN-kandidatur Please subscribe: …


Børsenstudio – Brukte 5 millioner reiser til 70 land
Brukte 5 millioner reiser til 70 land: Utenriksminister Ine Eriksen Søreide (H) opplyser at det er gjennomført reiser til 70 land for å fremme Norges kandidatur til FNs sikkerhetsråd. Det er i et skriftlig svar til Rødts Bjørnar Moxnes utenriksministeren kommer med opplysningene.


Solberg vil ikke bruke reiseråd for å sikre deg penger for …
Selv om regjeringa ikke vil at du skal reise til «gule» land, får du ikke penger forsikringa hvis du avbestiller. – Du bør ta ansvar for det selv, sier statsministeren.


Idrettspsykolog: – Norge er et utrolig interessant …
Norge er et utrolig interessant tilfelle, sier idrettspsykolog Henrik Herrebrøden. Herrebrøden er utdannet psykolog ved Universitetet i Bergen og har idrett som spesialfelt. Nå tar han doktorgrad som omhandler fysiologisk aktivitet hos toppidrettsutøvere.


Hentet 70 millioner kroner fra EU: Mener «grådige» norske …
Da EU la over 70 millioner kroner bordet for selskapet til Kjetil Meisal, Runar Finanger og Vemund Kval Bakken i juni, avbrøt Onio en pågående kapitalinnhenting med norske investorer som etter en ett år lang prosess var i innspurten.. EU-pengene sørger ifølge daglig leder Meisal for modning og industrialisering av teknologien, samt å få den ut i markedet.


Norge – Wikipedia
Navn. Ivar Aasen valgte Norig som standardform i landsmålet 1800-tallet. I 1917 ble formene Norig og Norge sidestilt i landsmål, men ved rettskrivingsreformen i 1938 ble Noreg eneform i nynorsk. På bokmål og riksmål har Norge alltid vært eneform. Landet heter Norga nordsamisk, Vuodna («Fjord») lulesamisk, Nöörje sørsamisk og Norja kvensk.