David Hasselhoff verkoopt KITT (en komt hem thuis leveren?)


David Hasselhoff verkoopt KITT (en komt hem thuis leveren?)
David Hasselhoff, bekend van Baywatch maar al evenzeer als de hoofdrolspeler van Knight Rider, een van de bekendste tv-reeksen van de jaren ’80, laat zijn eigen exemplaar van KITT veilen. Wat …


David Hasselhoff verkoopt zijn KITT – TopGear Nederland
In dat geval komt David Hasselhoff de auto hoogstpersoonlijk afleveren. De tweede ronde. Het is overigens niet de eerste keer dat de acteur een KITT verkoopt. In 2014 verkocht hij een andere replica die hem cadeau was gedaan door een fan. Inderdaad; lekker dan. Toen was de schatting dat de auto tussen de 20.000 en 35.000 euro zou opleveren.


Koop de echte KITT en Hasselhoff levert hem persoonlijk …
David Hasselhoff veilt zowat zijn hele inboedel en ook zijn persoonlijke KITT uit de tv-serie Knight Rider zit erbij. Sterker nog: als je hem koopt, komt hij de auto hoogstpersoonlijk bij je thuis brengen! David Hasselhoff, bekend van The Young and The Restless, Baywatch en Knight Rider, heeft te …


Foto’s Koop de echte KITT en Hasselhoff levert hem
David Hasselhoff veilt zowat zijn hele inboedel en ook zijn persoonlijke KITT uit de tv-serie Knight Rider zit erbij. Sterker nog: als je hem koopt, komt hij de auto hoogstpersoonlijk bij je thuis brengen!


David Hasselhoff veilt zijn Knight Rider Kitt voor een …
Hij verkoopt namelijk een deel van zijn nog al kostbare spullen. Naast zijn Kitt uit de Knightrider veilt de ster een flipperkast en een beeld van een zwemmende Hasselhoff. De verwachting is dat de veiling van de wagen hem een bedrag op gaat leveren dat ligt tussen de 175.000 en 300.000 dollar.


David Hasselhoff veilt de enige échte KITT – Autoblog.nl
David Hasselhoff veilt de enige échte KITT Auteur: hayte , gepost 4 januari 2021 om 18:55 – 29 Reacties Van KITT zijn er veel replica’s gebouwd, maar nu veilt Hasselhoff the real deal .


David Hasselhoff veilt zijn auto uit Knight Rider | NOS
David Hasselhoff houdt uitverkoop. De acteur laat 146 items veilen uit zijn privécollectie, waaronder zijn exemplaar van KITT, de auto uit Knight Rider en een rode Baywatch-zwembroek die hij …


David Hasselhoff veilt zijn auto uit Knight Rider – Varone …
David Hasselhoff houdt uitverkoop. De acteur laat 146 items veilen uit zijn privécollectie, waaronder zijn exemplaar van KITT, de auto uit Knight Rider en een rode Baywatch-zwembroek die hij droeg in een klein bijrolletje in een Spongebob-film….


David Hasselhoff veilt auto uit Knight Rider – Wel.nl
David Hasselhoff veilt auto uit Knight Rider … De KITT, zoals het voertuig … Andere spulletjes die de acteur verkoopt zijn een wassenbeeld en zijn rode zwembroekje uit de Spongebob-films. ANP


David Hasselhoff in de uitverkoop | Nieuws & Achtergronden …
”David Hasselhoff houdt uitverkoop. De acteur laat 146 items veilen uit zijn privécollectie, waaronder zijn exemplaar van KITT, de auto uit Knight Rider en een rode Baywatch-zwembroek die hij droeg in een klein bijrolletje in een Spongebob-film.
OBD2 Diagnostic Tool