Brasils Høyesterett offentliggjør video som viser president Bolsonaro rase over politiet


Brasils Høyesterett offentliggjør video som viser
Brasils Høyesterett friga fredag en video som viser hvordan president Jair Bolsonaro raser over politiet som etterforsker sønnen hans for korrupsjon.


Brasils Høyesterett friga video som viser president
01:07 Brasil forbi Russland i antall koronasmittede 00:42 Brasils Høyesterett friga video som viser president Bolsonaro rase over politiet 00:25 Mann tiltalt for overgrep mot fostersønn 22:50 Biden beklager uttalelse om svarte 22:23 FBI skal granske Flynn-saken 21:38 Mann ranet ved bingohall i Oslo 21:30 Dette er det nye episenteret for coronapandemien 21:19 Masseslagsmål mellom ungdommer i …


Brasils Høyesterett friga video som viser president
Brasils Høyesterett friga fredag en video som viser hvordan president Jair Bolsonaro raser over politiet som etterforsker sønnen hans for korrupsjon. Den to timer lange videoen viser hvordan en bannende Bolsonaro uttrykker sin frustrasjon over at han ikke får noe informasjon fra politiet og hvor han sverger på å kaste medlemmer av regjeringen om det blir nødvendig for å beskytte familien.


Høyrepopulistisk favoritt angrepet før valget i Brasil
Høyrepopulistisk favoritt angrepet før valget i Brasil Den brasilianske presidentkandidaten Jair Bolsonaro har blitt knivstukket under et valgkamparrangement.


Høyrepopulistisk favoritt angrepet før valget i Brasil
Politiet omtaler den antatte gjerningsmannen, Adelio Bispo de Oliveira (40), som tilsynelatende mentalt ustabil, men mannens forsvarer er ikke enig. – Han handlet av religiøse og politiske grunner, og også på grunn av fordommene Bolsonaro alltid har uttrykt når han har snakket om rase, religion og kvinner, sier advokaten Pedro Augusto Lima Poss.


Nyhetsåret 2019 – TV 2 Spesialer
Politiet uttalte i oktober at de hadde som mål om å løse saken i løpet av 2019. Men i desember sa politiinspektør Tommy Brøske til TV 2 at de jobbet med å legge en ny plan.


Nyhetsstudio – Melding om småflykrasj i Hardanger
– Halv fem fikk vi melding fra to turgåere, som først observerte et lite propellfly som kom fra Hardangervidda. Deretter hørte de flyet rase nedover og et smell, før de så en støvsky, sier …


Nyhetsstudio – Kripos: Få drap i Norge
Sammenlignet med våre naboland, er det få drap i Norge, melder Kripos på Twitter i morgentimene i dag. I fjor var det heller ingen uoppklarte drap i Norge, melder Kripos, som i dag …


Jesu blankpussede grav klar for påskeinnrykk | ABC Nyheter
Samtidig som kristne over hele verden gjør seg klare for å feire dagen da Jesus … står i fare for å rase over hodene på … 07:58 Viruskrisen kan gi flere norske verdenscuprenn 07:41 SSB spår lave lønnstillegg og nedgang i privat forbruk 07:30 Brasils høyesterett åpner for å etterforske anklager mot Bolsonaro 07:09 …


Anniken Hauglies kronikk får cøliakere til å rase | ABC …
Dette har fått cøliakere og deres pårørende til å rase, blant andre Monica Lykling i Haugesund, som er mor til en 22-åring som må spise gluttenfritt, skriverTV 2. Hun har hentet ut priseksempler på vanlige produkter og sammenlignet med glutenfrie varer, og hennes prissammenligning viser at glutenfrie alternativer er 100 til 300 prosent dyrere, skriver nettstedet.