Auto te water aan Hortensialaan Aalsmeer


Auto te water aan Hortensialaan Aalsmeer – RTVA
AALSMEERAan de Hortensialaan in Aalsmeer is vanavond rond 20.30 uur een auto te water geraakt. De bestuurder van de auto is op de vlucht geslagen. Een politiehelikopter heeft meegezocht. De mogelijke bestuurder is even later ter hoogte van de Anjerhof aangetroffen. Hulpdiensten zijn aanwezig geweest. Duikers van de brandweer hebben een zoekslag gemaakt …


Veel bekijks bij auto te water in Hortensialaan – Nieuwe …
Aalsmeer – Tijdens een klopjacht door de politie is op vrijdag 8 mei rond kwart voor negen in de avond een auto in de sloot bij de Hortensialaan beland. Volgens getuigen reed de auto met hoge snelheid door de wijk. Vermoedelijk is de bestuurder de macht over het stuur verloren. De auto ramde eerst een boom en reed vervolgens het water in.


Auto te water aan Hortensialaan Aalsmeer – InHetNieuws.nl
AALSMEERAan de Hortensialaan in Aalsmeer is vanavond rond 20.30 uur een auto te water geraakt.


0297.nl | Auto te water op Hortensialaan Aalsmeer
Nieuws Auto te water op Hortensialaan Aalsmeer 8 mei 2020 Schuur in de as gelegd door grote brand 8 mei 2020 De Groene Venen van 8 mei staat online 8 mei 2020 Muzikale gezelligheid bij Ons Tweede Thuis 7 mei 2020 Blikschade bij kop-staart aanrijding Aalsmeer 6 mei 2020


Auto te water op Hortensialaan Aalsmeer – Peters Hotnews.nl
Auto te water op Hortensialaan Aalsmeer Datum: 08 mei 2020 Bron: Petershotnews.nl . Vrijdagavond is een auto te water geraakt op de Hortensialaan in Aalsmeer. Een auto kwam door nog onbekende oorzaak tegen een boom aan en reed vervolgens het water in. De hulpdiensten kwamen ter plaatse.


Auto te water aan Hortensialaan Aalsmeer | ‘t Amstelveentje
AALSMEERAan de Hortensialaan in Aalsmeer is vanavond rond 20.30 uur een auto te water geraakt. De bestuurder van de auto is op de vlucht geslagen. Een politiehelikopter heeft meegezocht. De mogelijke bestuurder is even later ter hoogte van de Anjerhof aangetroffen. Hulpdiensten zijn aanwezig geweest.


Auto te water bij crash, buurt loopt uit – Amstelveenz
Auto te water bij crash, buurt loopt uit. Door • Amstelveenz • vrijdag 8 mei 2020 om 21:10. AalsmeerAan de Hortensialaan in Aalsmeer is vrijdagavond een auto gecrasht en te water geraakt. Tweet Delen


Huis te koop: Hortensialaan 77 1431 VB Aalsmeer [funda]
Huis te koop: Hortensialaan 77 1431 VB Aalsmeer. Gelegen in het voormalige ‘Buschauffeursstraatje’ bieden wij deze leuke, goed gemoderniseerde 2-onder-1-kapwoning met parkeerplaats op eigen terrein aan.


Koopwoningen Hortensialaan, Aalsmeer – Huizen te koop in …
Bekijk alle huizen te koop in Hortensialaan, Aalsmeer op funda.


Auto raakt te water in Aalsmeer; mogelijk persoon gevlucht …
Vrijdagavond rond 20:30 uur is een auto te water geraakt langs de Hortensialaan in Aalsmeer. Mogelijk is de bestuurder daarna op de vlucht geslagen; een politiehelikopter hing in de lucht en speurde kort de omgeving af. Inmiddels is de helikopter echter weer vertrokken. De auto knalde op een boom en raakte kort daarna te water.
Launch car diagnostic